divendres, 19 de juny del 2015

Enganxa't a llegir!



La recomanació per a aquest estiu en llengua anglesa és una traducció. Quan s’aprèn un idioma, segurament el 99,9 % de les lectures que es llegeixen durant el curs és literatura original. És una forma de conèixer els autors, la literatura i la cultura associada a l’idioma que s’estudia. Ara bé, hem de tenir en compte que un bon traductor escriurà en el seu idioma tan bé com qualsevol altre autor. 


Avui us recomanem llegir la trilogia policíaca Millennium, de l’autor suec Stieg Larsson, traduïda a l’anglès per Reg Keeland.


L’any 2008 esclatà al nostre país la febre Millenium, contagiada de la resta d’Europa i que va arribar a ser un autèntic fenomen literari internacional. Si en el seu dia vau llegir en català o castellà les «aventures i desventures» del detectiu Blomkvist i la inoblidable Lisbeth Salander, han passat ja uns quants anys perquè les hagueu oblidat prou com per a tornar a sentir el gust de reviure la seva trepidant trama. I, a més a més, en anglès! I si en el seu dia no vau sucumbir a aquest «fenomen de masses», us recomanem que li doneu una oportunitat. De ben segur que us captivarà!

Els títols:
· The Girl with the Dragon Tatoo
· The Girl Who Played with Fire
· The Girl Who Kicked the Hornets' Nest

Primer volum de Millennium: The Girl with the Dragon Tattoo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada